by

Lirik dan Terjemahan Lagu Masdddho – Nganggur

Lirik Lagu Masdddho – Nganggur:

Pancene mung pengangguran
Durung ono penghasilan
Isuk turu, sore ngopi, wengine dolan

Sementara durung kerjo
Durung wani nyanding tresno
Wedine yen dipaido morotuo

Terus arep nganti kapan
Aku urip dewean
Umume menungso urip sesandingan

Gusti
Lewat tembangku iki
Dedungo mugo oleh seng gemati

Janji
Janji bakal tak tresnani
Tak jogo selawase tekane mati

Pancene mung pengangguran
Durung ono penghasilan
Isuk turu, sore ngopi, wengine dolan

Sementara durung kerjo
Durung wani nyanding tresno
Wedine yen dipaido morotuo

Terus arep nganti kapan
Aku urip dewean
Umume menungso urip sesandingan

Gusti
Lewat tembangku iki
Dedungo mugo oleh seng gemati

Janji
Janji bakal tak tresnani
Tak jogo selawase tekane mati

Gusti
Lewat tembangku iki
Dedungo mugo oleh seng gemati

Janji
Janji bakal tak tresnani
Tak jogo selawase tekane mati

Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *